Új Ajándékozási Forma!

Rólunk

A meglepibox.hu egy ajándékküldő szolgáltatás. 4 féle box közül lehet választani: Női, Férfi, Gyerkőc, Állati. Boxainkat ajánljuk születésnapra, névnapra, évfordulóra, bármilyen jeles ünnepre! Minden csomagunk egyedi, különleges és személyre szabott.

Amennyiben Prémium box - ot rendelsz, akkor a sok meglepetés mellé választhatsz egy ajándékot a KÜLÖN IS RENDELHETŐ TERMÉKEK közül, ami biztosan benne lesz a csomagban!

Mi található a meglepiboxban?

Változó darabszámú és értékű meglepetés termék szerepel a csomagban, melynek tartalma dobozonként változik.

Hogyan működik a meglepibox?

Az ünnepeltről megadott hasznos információk alapján felkutatjuk a legjobb ajándékokat, bevásárolunk, csomagolunk, postázunk, megspórolva Neked a fejtörést, az időt és az energiát. A megrendelt csomagot 3 munkanapon belül az általad megadott címre postázzuk Magyarország területén. 

Mennyibe kerül egy meglepibox?

Normál: 30 x 19 x 9 cm - 7.740 Ft + 1.250 Ft szállítási költség

Prémium box: 32 x 32 x 9 cm - 11.250 Ft + 1.250 Ft szállítási költség

Az árak bruttó árak, más rejtett költség nem terheli a vásárlást!

Hogyan rendelj meglepiboxot?

1, Tedd a kosárba a választott csomagot!

2, Töltsd ki a postázási címet!

3, Fizesd ki a szolgáltatást!

4, Vedd át a csomagot vagy ellenőrizd, hogy az ünnepelt megkapta-e!

Hogyan született meg a meglepibox.hu? Igaz történet!

Az egyik napsütötte tavaszi délutánon sétálni indultunk kedvesemmel és Csimbók nevű kutyusunkkal. Csimbi egyszer csak odaszaladt egy kerítéshez és sűrű farkcsóválással jelezte, hogy talált valamit. Mikor odaértünk egy nagy borítékot láttunk, benne 76 gyönyörű képeslappal. Először nem értettük, hogy ki és miért hagyott az utcán ennyi üres, megíratlan képeslapot. Vártunk egy darabig, nézelődtünk, hátha visszajön a gazdája. Aztán Csimbi türelmetlenül vakkantott és tovább ráncigált minket. Nagyon izgatottak lettünk és azt találgattuk, hogy mihez is kezdjünk ezzel a nagy szerencsével. Végül arra jutottunk, hogy tele írjuk mindegyiket különböző jó kívánsággal és találomra bedobáljuk az összes lapot ismeretlenek postaládájába úgy, hogy nem írjuk alá. Gondoltuk kedves kis meglepetés lesz ez azoknak, akik már régen kaptak képeslapot vagy egyéb csomagot. Miközben fogalmaztuk szerelmemmel a szebbnél szebb sorokat, rájöttünk, hogy minket ez kimondottan boldoggá tesz!!!

Ekkor villant be a nagy felismerés, hogy nekünk ezt kell csinálni! Örömöt okozni másoknak és levenni a gondot azok válláról, akik nehezen tudnak ajándékozni, mert nincs idejük boltról - boltra szaladgálni és ajándékokat válogatni vagy éppen nem tudnak mit kitalálni, hiszen évről - évre már szinte minden ötletet elsütöttek.

Szóval az isteni szikrát tettek követték. Azonnal nekiláttunk a megvalósításnak. Kitaláltuk a nevet, milyen meglepiboxok legyenek, logót terveztünk, előkészítettük a weboldalt, regisztráltattuk a domain nevet és fejest ugrottunk a kutatómunkába. Rengeteget nevettünk miközben feltérképeztük a legizgalmasabb ajándékok beszerzési helyét vagy amikor elképzeltük a csodálkozó arcokat, amikor átveszik a meglepi csomagot. Hihetetlenül boldoggá tett minket ez az előkészítő munka. Megfogadtuk, hogy minden meglepiboxot úgy állítunk össze, mintha egymásnak vagy a legközelebb álló rokonunknak, barátunknak  készítenénk. Megígértük magunknak, hogy szívünket, lelkünket beletesszük ebbe az első közös vállalkozásunkba. Mindketten hisszük, hogy ezt csak így érdemes csinálni. Bízunk abban, hogy a jövőben sokaknak szerezhetünk egy olyan felejthetetlen élményt, amit még az unokáinak is mesélni fognak. Most amikor ezek a sorok íródnak még csak reménykedünk, hogy egy országosan ismert és közkedvelt szolgáltatást hozunk létre, ahol a meglepetés varázsa mindenkinek az arcára mosolyt csal majd!

Zsófi, Peti és Csimbi.